Yusuf Gelmez, Oryantiring'te Adana'nın gururu oldu!

TAKİP ET

Kahramanmaraş'ta düzenlenen Okul Sporları Gençler A Oryantiring Grup yarışmalarında Adana ASEM Spor Kulübü sporcusu Yusuf Gelmez, altın madalyanın sahibi olarak büyük bir başarıya imza attı.

Okul sporları faaliyetleri kapsamında Kahramanmaraş’ın ev sahipliğinde düzenlenen Gençler (A) Oryantiring Grup yarışmaları sona erdi. Adana ASEM sporcusu Yusuf Gelmez’in de mücadele ettiği zorlu yarışta başarılı sporcu rakiplerine fark atarak altın madalyanın sahibi oldu. Gelmez’in bu başarısı ise Adana oryantiring camiasında büyük bir sevinçle karşılandı.

Yarışmalarda altın madalya kazandığı için mutlu olduğunu belirten Gelmez, oryantiring sporunu büyük bir heyecanla yaptığını ve bu sporun daha fazla kitlelere yayılması için çalışmalarına aralıksız devam edeceğini söyledi.

ASEM Spor Kulübü yöneticileri Muhsin Yolcu ve Güngör Yıldırım ise yaptıkları ortak açıklamada, “Öncelikle kulübümüz sporcusu Yusuf Gelmez’in başarısı ile gurur duyduk. Sporcumuz ilimizi en iyi şekilde temsil ederek bizleri gururlandırdı. Sporcumuza yetişmesinde emeği geçen ve desteklerini hiçbir zaman esirgemeyen antrenörümüz Harun Uz ve Beden Eğitimi Öğretmenimiz Metin Antepüzümü’ne teşekkür ediyoruz. Balıkesir’de yapılacak olan Türkiye Şampiyonası’nda sporcumuza başarılar diliyoruz.”
 

ASEM Spot Kulübü Yusuf Gelmez Oryantiring okul sporları oryantiring