Türkiye'nin eskrimdeki gururu İpek İrem Ülkü!

TAKİP ET

4. Kademe eskrim başantrenörü İpek İrem Ülkü, 2023 yılında davet edildiği dünyaca ünlü Tim Morehouse Fencing Club'ta Türkiye'nin gururu olmaya devam ediyor.

4. kademe eskrim başantrenörü ve aynı zamanda uluslararası eskrim hakemi olan İpek İrem Ülkü davet edildiği Tim Morehouse Fencing Club eskrim kulübünde başarılarına devam ediyor.

Türkiye’de sayısız başarılara imza atan ve davet üzerine gittiği dünyaca ünlü Tim Morehouse Fencing Club’ta da şimdiden kulübün göz bebeği oldu.

Türk kadınının istediği zaman her şeyi başarabileceğini belirten Ülkü, “Türkiye'de İzmir’de 6 yıl, Manisa’da 8 yıl eskrim antrenörlüğü yaptım. Milli takım düzeyinde çeşitli kademelerde antrenörlük görevlerim oldu. Sayısız şampiyonluklar kazandık ve başarılı projelerin içerisinde yer aldım. Bu süreçte beni yakından takip eden Tim Mırehouse beni kulübüne antrenör olarak davet etti. Bu davet üzerine 2023 yılında Dünyaca ünlü Eskrim Kulübü Tim Morehouse Fencing Club için Amerika'ya geldim ve bu kulüpte antrenör olarak göreve başladım.

Halen görevime bu kulüpte devam ediyorum. Geldiğim günden bugüne bir çok Regional turnuva, Amerika'nın en büyük Turnuvası Summer national turnuvasında antrenör olarak görev yaparak dereceler elde ettik. En son olarak kulübün Harvard Üniversitesi ile yazın gerçekleştirdiği Sleep away kampında antrenör olarak görev aldım. Türkiye'den davet edilen ilk ve tek eskrim antrenörüyüm” ifadelerine yer verdi.

İpek İrem Ülkü Tim Morehouse Fencing Club eskrim Tim Morehouse