Tuncay Fındıkcı, "Bu Takım Hedef İçin Kuruldu"

TAKİP ET

Karaman Futbol Kulübü'nün yeni transferlerinden Tuncay Fındıkcı, takımın hedef için kurulduğunu belirterek, hedef içinde çok çalışmak gerektiğini söyledi.

Yeni sezon hazırlıklarına aralıksız devam eden Karaman Futbol Kulübü’nde yeni transferlerden Tuncay Fındıkcı, antrenman sonrası değerlendirmelerde bulundu. 

Kulübün sosyal medya sorumlusu Yahya Yandım’ın sorularını yanıtlayan Fındıkcı, “Yaklaşık bir haftadır antrenmanlarımız devam ediyor. Kamp dönemi antrenmanları hep sert geçer. Antrenmanlarda herhangi bir tartışmanın çıkmama sebebi de takımın içerisinde art niyetli, kötü niyetli kişilerin olmamasıdır. Takımımız bir hedef üzerine kuruldu. Bu hedefi de gerçekleştirmek için çok çalışmak lazım. Takımda ki herkes de bunun bilincinde. O yüzden bu sertliğe alışacağız” dedi. 

Karaman taraftarından da destek beklediklerini belirten Fındıkcı, “Taraftarımız bizi sonuna kadar desteklesinler. Biz elimizden geleni daha da fazlasını yapmaya çalışacağız. Ekip olarak, teknik ekip olsun, yönetim olsun, oyuncu grubu olsun, herkes bu işin bilincinde. Yani onlar da bize tam destek verirse yolun sonu inşallah şampiyonluk olur.”
 

karaman futbol kulübü tuncay fındıkcı karaman fk