Trabzonspor, Galatasaray'a karşı evinde üstün

TAKİP ET

Spor Toto Süper Lig'in 4. haftasında Trabzonspor, Galatasaray ile karşılaşacak. Bordo-mavililer evinde sarı-kırmızılılar ile oynadığı 49 maçta 20 galibiyet, 17 mağlubiyet ve 12 beraberlik aldı.

Spor Toto Süper Lig'in 4. haftasında Trabzonspor, Galatasaray ile karşılaşacak. Bordo-mavililer evinde sarı-kırmızılılar ile oynadığı 49 maçta 20 galibiyet, 17 mağlubiyet ve 12 beraberlik aldı. Trabzonspor ile Galatasaray arasında oynanacak karşılaşma Şenol Güneş Spor Kompleksi Akyazı Stadyumu'nda saat 21.45'te başlayacak ve müsabakada hakem Ali Palabıyık düdük çalacak. Lige İstanbulspor ve A. Hatayspor galibiyetleriyle başlayan bordo-mavililer, 3. haftada FT Antalyaspor'a mağlup oldu. Trabzonspor ile Galatasaray arasında Trabzon'da yapılan maçlarda Karadeniz ekibi, galibiyet sayısında rakibinin 3 farkla önünde yer alıyor. Bordo-mavililer, evindeki 49 maçta Galatasaray'ı 20 kez yendi. Sarı-kırmızılılar ise bordo-mavilileri deplasmanda 17 kez mağlup etmeyi başardı. Trabzon'daki 12 karşılaşma beraberlikle sonuçlandı. Trabzonspor evinde oynadığı maçlarda rakibine 61 gol atarken, sarı-kırmızılılar 61 golle yanıt verdi.

trabzonspor galatasaray trabzonspor galatasaray maçı ne zaman trabzonspor galatasaray maç bileti trabzonspor galatasaray maçı trabzonspor galatasaray maçı biletleri