Sadıka Sabancı Ortaokulu Spor Tırmanışı Yarışlarında Türkiye ikincisi oldu

TAKİP ET

Adana Sadıka Sabancı Ortaokulu, Balıkesir'de düzenlenen Okul Sporları Spor Tırmanışı Yarışmalarında Türkiye ikincisi olarak başarılarına bir yenisini daha ekledi.

Gençlik ve Spor Bakanlığı Okul Sporları Daire Başkanlığı’nın 2023 yılı faaliyet takviminde yer alan ve Balıkesir’in ev sahipliğinde düzenlenen Okul Sporları Spor Tırmanışı Yarışmalarında Adana’yı temsil eden Sadıka Sabancı Ortaokulu yıldız kızlar ve yıldızlar karma kategorisinde Türkiye ikincisi, yıldızlar erkeklerde ise Türkiye beşincisi olarak başarılarına bir yenisini daha ekledi. 

“Spor Tırmanışı Branşına Önem Veriyoruz”

Dereceye giren sporcuları tebrik eden Sadıka Sabancı Ortaokulu Müdürü Kenan Yiğit, spor tırmanışı branşına büyük önem verdiklerini belirterek, “Okulumuza bu eğitim öğretim döneminde Spor Tırmanış Parkuru kazandıran değerli Sabancı Vakfı'na teşekkür ediyorum. Dereceye giren sporcularımızı tebrik ediyor, spor tırmanış çalışmalarına paha biçilmez şekilde yürekleriyle emek veren beden eğitimi öğretmenlerimiz Gülsüm Gökçe ve Metin Antepüzümü'ne teşekkür ediyorum” dedi.
 

sadıka sabancı ortaokulu spor tırmanışı okul sporları spor tırmanışı