Sadıka Sabancı Ortaokulu Spor Tırmanış Takımı Türkiye İkincisi

TAKİP ET

Adana Sadıka Sabancı Ortaokulu kız spor tırmanış takımı Van'da düzenlenen Türkiye şampiyonası finallerinde Türkiye ikincisi oldu.

Okul sporları faaliyetleri kapsamında 21-22 Mayıs tarihleri arasında Van’da düzenlenen Spor Tırmanışı Türkiye Şampiyonası finallerinde Adana’yı temsil eden Sadıka Sabancı Ortaokulu spor tırmanışı kız takımı, mücadele ve adrenalinin yüksek olduğu yarışmalarda gösterdikleri performansla gümüş madalyanın sahibi olarak Türkiye ikincisi oldular.

Dereceye giren sporcuları tebrik eden Sadıka Sabancı Ortaokulu müdürü Mustafa Yılmaz, “Okulumuz öğrencilerinden İrensu Eslek, Aleyna Ceylan, Gizem Balduz ve Büşra Toraman okulumuzu başarıyla temsil ederek bizleri bir kez daha gururlandırdılar. Ulusal düzeyde elde edilen bu başarının mimarlarından emekleriyle, özveriyle çalışmaları yürüten beden eğitimi öğretmenlerimiz Gülsüm Gökçe ve Metin Antepüzümü'ne ayrıca teşekkür ederim. Ayrıca, başarıya uzanan bu yolda okulumuz başarısına, sosyal ve sportif faaliyetlerine her zaman destek veren Hacı Ömer Sabancı Vakfı'na ve Sabancı ailesine teşekkür ediyoruz.”