Sadıka Sabancı Ortaokulu Güreşte Gururlandırdı

TAKİP ET

Sadıka Sabancı Ortaokulu, Adana'da okul sporları faaliyetleri kapsamında düzenlenen yıldız kız güreş il birinciliği müsabakalarında takım halinde 2. olarak büyük bir başarıya daha imza attı.

Adana’da Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü koordinesinde 15 okuldan 50 sporcunun katılımıyla düzenlenen yıldız kızlar güreş il birinciliği müsabakaları bir birinden çekişmeli geçen maçların ardından sona erdi.

Müsabakalara beden eğitimi öğretmeni Metin Antepüzümü, antrenörler Mansur Çavuşoğlu ve Esin Güder eşliğinde katılan Sadıka Sabancı Ortaokulu kız güreş takımı 1 altın, 2 gümüş ve 4 bronz madalya alarak madalya kürsüsünde yer aldı. Sadıka Sabancı Ortaokulu kız güreş takımının bu performansı ise takım halinde ikinciliği getirdi.

Müsabakalarda dereceye giren ve madalya kazanma başarısı gösteren sporcuları tebrik eden Sadıka Sabancı Ortaokulu Müdürü Mustafa Yılmaz, “Uzun zamandır aralıksız güreş antrenmanı yapan kız serbest güreş okul takımımız büyük özveri göstererek okulumuzu en iyi şekilde yarışmalarda temsil etmişlerdir. Değerli öğrencilerimizi ve okulumuz beden eğitimi öğretmeni Metin Antepüzümü, antrenörlerimiz Mansur Çavuşoğlu ve Esin Güder hocalarımıza emeklerinden dolayı teşekkür ediyorum” dedi.

Dereceye giren sporcular ise şöyle;
58 kg 1. Hazla Toraman
33 kg 2. İremsu Eslek
36 kg 2. Duru Kaplan
33 kg 3. Melisa Tanrıseven
36 kg 3. Büşra Toraman 
42 kg 3. Yağmur Yüksek
54 kg 3. Pınar Cura
 

sadıka sabancı ortaokulu sadıka sabancı ortaokulu güreş