Sadıka Sabancı Ortaokulu Güreş Takımı, Türkiye Finallerinde!

TAKİP ET

Sadıka Sabancı Ortaokulu güreş takımı, Kilis'te düzenlenen güreş müsabakalarında büyük bir başarı sergileyerek Türkiye Şampiyonası Finallerine gitmeye hak kazandı.

Okul Sporları faaliyetleri kapsamında Kilis’in ev sahipliğinde düzenlenen yıldız erkekler grekoromen güreş müsabakaları 13 ilden 169 sporcunun katılımıyla sona erdi. Bir birinden çekişmeli karşılaşmalara sahne olan grup müsabakalarında Adana temsilcisi Sadıka Sabancı Ortaokulu güreş takımı, müsabakalar sonunda elde ettikleri 2 altın ve 3 bronz madalya ile Türkiye finalleri biletini kaptı. Sadıka Sabancı ortaokulu güreş takımının Kilis'te sergilediği performas ise güreş severlerden tam not aldı. 

Öğrencilerinin başarılarıyla gurur duyduklarını belirten Sadıka Sabancı Ortaokulu Müdürü Mustafa Yılmaz, “Uzun zamandır büyük bir heyecan ve özveriyle hazırlandığımız grup müsabakalarında öğrencilerimizin ortaya koyduğu performans ve elde ettiği gurur verici sonuçlarla okul olarak çok büyük bir mutluluk yaşadık. Sportif başarılarımızda okulumuza ve öğrencilerimize desteklerini esirgemeyen, sosyal ve sportif alanda her zaman bizlerin yanında olan Hacı Ömer Sabancı Vakfı’na ve öğrencilerimizin yetişmesinde büyük emeği olan güreş antrenörümüz Mansur Çavuşoğlu ile beden eğitimi öğretmenimiz Metin Antepüzümü’ne teşekkür ediyorum. Kırşehir’de düzenlenecek Türkiye finallerinde ise öğrencilerimize başarılar diliyorum.”

Sadıka Sabancı Ortaokulu Güreş Takımında madalya kazanan isimler ve dereceleri ise şöyle:

48 kg Talha Eren Kaya – Türkiye 3’ncüsü
57 kg Nezir Gali – Türkiye 3’ncüsü
62 kg Muhannet Necar – Türkiye Şampiyonu
85 kg Nurettin Azat Özban – Türkiye 3’ncüsü
100 kg Bekircan Uçar – Türkiye Şampiyonu
 

okul sporları güreş sadıka sabancı ortaokulu güreş