Sadıka Sabancı Ortaokulu başarıya doymuyor!

TAKİP ET

Adana'da düzenlenen Okul Sporları Spor Tırmanışı il birinciliği müsabakalarında Sadıka Sabancı Ortaokulu, büyük bir başarıya daha imza attı.

Adana Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü koordinesinde düzenlenen Okul Sporları Spor Tırmanışı il birinciliği müsabakaları sona erdi. Yarışmalara küçükler ve yıldızlar kategorisinde katılan Sadıka Sabancı Ortaokulu, her iki kategoride de elde ettiği derecelerle madalya kürsüsünde yerini aldı. Dereceye giren Sadıka Sabancı Ortaokulu öğrencileri elde ettikleri bu başarı ile ileri bir tarihte yapılacak olan Türkiye Şampiyonası’nda Adana’yı temsil edecek.

Okul sporlarında elde edilen başarılardan dolayı mutlu olduklarını belirten Sadıka Sabancı Ortaokulu Müdürü Mustafa Yılmaz ,”Heyecan ve adrenalin dolu bu spor branşında okulumuz öğrencilerinin elde ettiği başarılar bizleri gururlandırdı. Sabancı Vakfı’nın okulumuza vermiş olduğu desteklerle başarı grafiğimizi arttırmaya devam ediyoruz. Sporcularımızın her aşamasında emek veren Beden Eğitimi Öğretmenlerimiz Metin Antepüzümü ve Gülsüm Gökçe’ye teşekkür ediyorum” dedi. 

Sadıka Sabancı Ortaokulu’nun elde ettiği dereceler ise şöyle;
Küçük Kız Takımı Adana 2.’si
Küçük Erkek Takımı Adana 1.’si
Yıldız Erkek Takımı Adana 2.’si
Yıldız Kız Takımı Adana 1.’si
Yıldız Karma Takımı Adana 1.’si
 

sadıka sabancı ortaokulu spor tırmanışı okul sporları Adana