PFDK'dan Karaman Futbol Kulübüne ceza!

TAKİP ET

Profesyonel Futbol Disiplin Kurulu (PFDK), Karaman Futbol Kulübüne 12 yaşından küçük kişilerin stadyuma alınmasından dolayı ceza verdi.

Profesyonel Futbol Disiplin Kurulu'nun 13 Şubat 2022 tarih ve 43 sayılı toplantısında Karaman Futbol Kulübüne ceza kararı verdi.

Profesyonel Futbol Disiplin Kurulu'nun 13 Şubat 2022 tarih ve 43 sayılı toplantısında Karaman Futbol Kulübüne ceza kararı verdi. TFF'den yapılan açıklamaya göre, " Karaman Belediyespor Kulübünün, 13.02.2022 tarihinde oynanan Karaman Belediyespor-Elazığspor TFF 3. Lig 1. Grup müsabakasında, 12 yaşından küçük kişilerin stadyuma alınmasından dolayı talimatlara aykırılık nedeniyle 4.000.-TL Para Cezası ile cezalandırılmasına, karar verilmiştir." denildi.  

Daha Öncede Teknik Direktör Salih Ekene Ceza

Profesyonel Futbol Disiplin Kurulu (PFDK) tarafından daha öncede Karaman Futbol Kulübü Teknik Direktörü Salih Eken’e ceza verilmişti. TFF'den yapılan açıklamada, "Karaman Belediyespor Kulübü teknik sorumlusu Salih Eken'in, 06.02.2022 tarihinde oynanan Nevşehir Belediyespor-Karaman Belediyespor TFF 3. Lig 1. Grup müsabakasında, ihraç öncesi müsabaka hakemlerine yönelik hakareti nedeniyle 3 resmi müsabakada soyunma odasına ve yedek kulübesine giriş yasağı ve 1.500.-TL para cezası ile cezalandırılmasına, aynı müsabakada Karaman Belediyespor Kulübü teknik sorumlusu Salih Eken'in, ihraç sonrası müsabaka hakemlerine ve TFF mensuplarına yönelik hakareti nedeniyle 7 resmi müsabakada soyunma odasına ve yedek kulübesine giriş yasağı ve 7.000.-TL para cezası ile cezalandırılmıştır” denildi.
 


karaman futbol kulübü karaman belediyespor pfdk