Onursal Başkan Han'dan hakem tepkisi!

TAKİP ET

Karaman Futbol Kulübü Onursa Başkanı Mehmet Ali Han, Ayvalıkgücü Belediyespor maçına Iğdır bölgesinden hakem atanmasına tepki gösterdi.

Başkan Han, yaptığı açıklamada;

Karaman Futbol Kulübü olarak sezon başında belirlediğimiz şampiyonluk hedefine emin adımlarla ilerlemekteyiz. Şampiyonluk yolunda geride bıraktığımız 8 haftada teknik ekibimiz ve oyuncularımız sahada yüreğini ortaya koyarak mücadele etmektedir. Yönetimimiz ve şehrimizin 7’den 70’e bütün sakinleri takımımıza büyük destek vermektedir.

Halkımızdan aldığımız bu destek ile yolumuza emin adımlarla ilerliyoruz. Ancak geçen 8 haftada yapılan hakem hataları canımızı çok yaksa da sahada bunun üstesinden gelmeyi başardık. Ancak bu hafta sahamızda oynayacağımız Ayvalıkgücü Belediyespor maçına Iğdır bölgesinden hakem atanması bizleri hem hayrete düşürmüş hem de bardağı taşıran son damla olmuştur. Centilmence ve dostça şampiyonluk mücadelesi veren iki güzide şehrimizin takımının hedefe konulmaması açısından bu atamayı doğru bulmadığımızı bildiriyoruz.

Ayrıca sayın hakemimizin de böyle bir atama nedeniyle zan altında kalmasını asla istemiyoruz. Hem şehrimizin takımı hem dost Iğdır şehrimizin takımı hem de hakemimizi korumak adına bu yanlıştan bir an evvel dönülmesinin fayda sağlayacağına inanıyoruz. 8 haftadır yapılan hataların devam etmemesi açısından TFF’ye başvuru yapacağız. Hakem hatalarının sistematik olarak her hafta artarak devam etmesi ve bu atamayla yanlış anlaşılmalara sebebiyet verilmesi ne kulübümüz ne de Sayın Federasyonumuz tarafından kabul edilemez.

Hakem hatalarının süreklilik kazanmasından dolayı ilgili hususlarda yasal hakkımızın kullanılarak MHK nezdinde de şikayette bulunacağımızın bilinmesini isteriz. Karamanlılar olarak kenetlenerek birlik ve beraberlik içinde bu engelleri birer birer ortadan kaldıracağımızdan kimsenin şüphesi olmasın. Bu noktada 30 Ekim Pazar günü Saat: 14.00’da oynayacağımız maça tüm halkımızı davet ediyoruz. Stadımızı tıklım tıklım doldurarak, küfürden uzak, talimatlara uygun bir şekilde takımımıza son saniyeye kadar destek olalım. Tahriklere kapılmadan şampiyonluk hedefimize tüm Karaman olarak ulaşalım.

Bize engel koymaya çalışanlar unutmasın ki Karaman sahipsiz değildir. Yalnız hiç değildir. Karamanlılar her zaman her yerde dimdik ayaktadır" ifadelerine yer verdi.

Mehmet Ali Han Karaman Futbol Kulübü