Nefesler tutuldu! Karaman FK 3 puan için sahaya çıkıyor

TAKİP ET

TFF 2. Lig ekiplerinden Karaman Futbol Kulübü, 18 Ekim Çarşamba günü kendi sahasında oynayacağı Amedspor maçının hazırlıklarına başladı.

TFF 2. Lig kırmızı grubun 9.hafta maçında oynanacak Karaman FK - Amedspor maçı için nefesler tutuldu. Yeni hocası Cihan Erdil ile kendini bulan Karaman Futbol Kulübü, grubun namağlup takımı Amedspor’u konuk ediyor. 

Karaman’da Moraller Yerinde

Teknik Direktör Abdullah Ercan ile yolların ayrılmasının ardından Cihan Erdil ile anlaşan ve kendini bulan Karaman Futbol Kulübü, istekli oyunu ve mücadelesi ile dikkatleri üzerine çekmeye başladı. Erdil ile Uşakspor karşısında ligdeki ilk galibiyetini alan Karaman ekibi, Derincespor karşısında iyi ve baskılı oyununa rağmen 1 puana razı oldu. 18 Ekim Çarşamba günü oynanacak Amedspor maçının hazırlıklarına da başlayan kırmızı beyazlı ekipte ise moraller yerinde. Karaman Futbol Kulübü kendi seyircisi önünde oynayacağı maçta 3 puan alarak yükselişe geçmek istiyor. 

Maçın Hakemleri Belli Oldu

18 Ekim Çarşamba günü saat 15.00’de oynanacak olan karşılaşmayı Ankara bölgesi hakemlerinden Efe Tanrıverdi yönetecek. Yardımcılıklarını ise yine Ankara bölgesinden Serdar Osman Akarsu, Harun Tekin ve Onur Güneş yapacak.

Karşılaşmada Gözlemci olarak Yaşar Ulusoy, temsilci olarak ise Necdet Yeşildal ile Şerafettin Demir görev yapacak.

Şimdi Destek Zamanı!

Karaman Futbol Kulübü Yönetimi bu maç öncesinde taraftarlarına ve firmalara seslenerek, Amedspor maçının canlı yayınına reklam talebinde bulundu.

Kulüpten yapılan açıklamada, “Sevgili taraftarlarımız, son dönemlerde kulübümüz sponsorlar ve reklamlar konusunda maalesef gerekli ilgiyi görmemiştir. Biz bu durumun ilgili mercilerden maddi destek alamadığımız bu günlerde değişeceğine inanıyor, işadamlarımızın, esnafımızın bize katkı vereceklerine gönülden inanıyoruz ve bu konuyla ilgili çalışmalarımızı an itibariyle başlatmış bulunuyoruz. Çarşamba günü evimizde oynayacağımız Amedspor karşılaşmasının Youtube canlı yayınına reklam vermek için bizlere mesaj atabilir, ya da Bayrakçı Otel tesislerimize bizzat başvurabilirsiniz. El ele verip daha güçlü bir Karaman FK için sende reklam vererek kulübüne destek ol çünkü başka Karaman FK yok” dendi.


 











karaman fk amedspor karamanfk-amedspor cihan erdil