Minik Atılım Kadın Hentbol Takımı'nda sezon öncesi hazırlıklar sürüyor

TAKİP ET

Karaman'ı yeni sezonda Türkiye Hentbol Federasyonu Kadınlar 1. Lig B grubunda temsil edecek Minik Atılım Spor Kulübü Kadın Hentbol Takımı, yeni sezon hazırlıklarına aralıksız devam ediyor.

Türkiye’nin hentbol da önemli takımları arasında yer alan Minik Atılım Spor Kulübü Kadın Hentbol Takımı, yeni sezon öncesi yeni transferleriyle çalışmalarını sürdürüyor. Kulüp Başkanı Ayşe Minik ile yoluna devam eden takımda hedef ise şampiyonluk.
Yeni sezonda güçlü ve tecrübeli bir kadro kurduklarını belirten Başkan Minik, “Takımımız çalışmalarını sürdürüyor. Sezonun ilk maçı öncesi Kırşehir Belediyespor Kulübü ile son hazırlık maçımızı yapacağız. İlk hazırlık maçımızda Konyaaltı Belediyespor’u yenerek moral bulduk. Hazırlık maçının ardından ise 15 Ekimde rakibimiz Eskişehir Spor Kulübü ile oynayacağımız maçında taktik çalışmasını yaparak dinlenmeye geçeceğiz. Zor bir rakip bizi bekliyor. Rakibimiz güçlü ve hızlı bir ekip. Ama bizlerde güzel bir hazırlık dönemi geçirdik ve motivasyonumuz tam bir şekilde sahaya çıkacağız. Taraftarımızın desteği ile de inşallah evimizde oynayacağımız maçtan galip ayrılmak istiyoruz" dedi.

minik atılım spor kulübü hentbol kadınlar 1.lig