Lise Öğrencilerinin Yıl Sonu Sergisi Hayran Bıraktı

TAKİP ET

Adana Bahtiyar Vahapzade Sosyal Bilimler Lisesi öğrencileri tarafından hazırlanan yıl sonu resim sergisi yoğun ilgi gördü.

Adana’nın önde gelen liselerinden Bahtiyar Vahapzade Sosyal Bilimler Lisesi tarafından açılan yıl sonu resim sergisi sanatseverlere unutmayacakları iki gün yaşattı. 

Real AVM’de açılan sergide, görsel sanatlar öğretmeni Mine Uluöz’ün öğrencileriyle yaptığı toplam 35 eser yer aldı. Kara kalem, perspektif çizimler ve tual üzerine yapılan bir birinden güzel çalışmaların yer aldığı eserleri yakından inceleyen sanatseverler çalışmalara tam not verirken, eserlerin sergilenmesinde emeği geçenlere teşekkür ettiler.

Sergiye gösterilen ilgiden dolayı memnun olduklarını belirten okul müdürü Özden Kara’da, “Öncelikle görsel sanatları öğretmenimiz ve öğrencilerimize ortaya koydukları çalışmalar ve emeklerinden dolayı teşekkür ediyorum. Yıl boyunca özveriyle yaptıkları çalışmaları güzel bir ortamda sanatseverler ile buluşturdular. Sergiye gösterilen ilgi ise okulumuz için gurur kaynağı oldu.”
 

Bahtiyar Vahapzade Sosyal Bilimler Lisesi resim sergisi