Karaman Spor Lisesi Kadın Voleybol Takımında umutsuzluğa yer yok!

TAKİP ET

Karaman'ı TVF Kadınlar 2. Lig 13. grupta temsil eden Karaman Spor Lisesi Kadın Voleybol Takımı, altyapı oyuncularıyla katıldığı ligde mücadelesine devam ediyor.

Türkiye Voleybol Federasyonu Kadınlar 2. Lig ekiplerinden Karaman Spor Lisesi Kadın Voleybol Takımı, altyapıdan yetiştirdiği oyuncularıyla geleceğe yatırım yapmaya devam ediyor.

Lig'de 4 hafta geride kalırken, Karaman temsilcisi 1 galibiyet, 3 mağlubiyet aldı. Son olarak Aksaray 1989 Spor maçını kaybeden Karaman ekibi, maç sonrası yaptığı paylaşımda kazanabiliriz, kaybedebiliriz ancak vazgeçemeyiz sloganı ile ligdeki mücadelesine devam edeceğini belirtti.

Kulüpten konuyla ilgili yapılan açıklamada;

"TVF 2.Lig 13. grupta mücadele eden takımımız bu hafta grup lideri Aksaray 1989 takımına konuk oldu.

Takım kaptanımız Ada ve orta oyuncumuz Azize’nin sakatlıkları sebebiyle forma giymediği maçtan takımımız 3-0 lık mağlubiyetle ayrıldı. Maçtan mağlubiyetle ayrılsa da kaybedilen iki setten sonra mücadeleyi bırakmayan sporcularımız üçüncü set çok daha iyi bir oyun oynayarak son top yere düşene kadar vazgeçmeyeceğini gösterdi.

Konya’dan gelerek takımımıza destek olan, maç sonunda ise yemek ikramında bulunarak Yavuz Gökbay beyfendiye ve oğlu Kaan’a çok teşekkür ederiz. 

Sahaya gelerek takımımızı yalnız bırakmayan Aksaray’da yaşayan hemşehrilerimize ve daha önce altyapımızda oynayan, Aksaray’da üniversite okuyan öğrencilerimize teşekkür ediyoruz. 

Takımımız haftaya yine Aksaray deplasmanına gelecek ve Kuzeyboru takımıyla galibiyet için mücadele edecek. Mutlak galibiyet parolası ile Kuzeyboru maçının hazırlıklarına hafta içi yapacağımız antrenmanlarla başlayacağız" ifadelerine yer verildi.

 

tvf kadınlar 2.lig karaman spor lisesi karaman spor lisesi voleybol takımı