Karaman Spor Lisesi Kadın Voleybol Takımında hedef galibiyet

TAKİP ET

Türkiye Voleybol Federasyonu (TVF) Kadınlar 2. Lig Karaman temsilcisi Spor Lisesi Kadın Voleybol Takımı, ligin 5. haftasında karşılaşacağı Kuzeyboru maçına kenetlendi.

Maç öncesi kulübün sosyal medya hesabından yapılan açıklamada;
“Bildiğiniz gibi TVF 2.Lig Kadınlar 13. grupta şehrimizi temsile etmeye çalışıyoruz. Lig’e güzel bir başlangıç yapan takımımız ilk hafta mücadelesinde geçen sene iki maçta da yenildiği rakibi Yenişehir Mersin İhtisas takımını 3-1 mağlup etmişti. 
Ligdeki ikinci maçında ise Kayseri deplasmanına giden takımımız, maç saati 13:00 de olduğu için maç günü sabah saat 06:00 da yola çıkmış, yolda sporcularımızın;  yol çıkmadan önceki gece hazırladığı kahvaltılıklar ile kahvaltı yapmış ve 5.5 saat yolculuktan sonra dinlenemeden maça çıkmıştır. Yol yorgunluğuna rağmen maça güzel bir başlangıç yapan takımımız ilk seti kazansa da maçtan 3-1 mağlup ayrılmıştı.
Üçüncü ve dördüncü hafta müsabakalarında ligin en yüksek bütçeli takımlarından ikisi olan Niğde Belediyespor ve Aksaray 1989 takımlarına 3-0 kaybetmişti.  Bu maçlarda takım kaptanımız da dahil olmak üzere 3 sporcumuz sakatlık ve rahatsızlıkları sebebiyle sahaya çıkamamıştır. 
Takımımızın büyük çoğunluğunu lise ( Fen Lisesi, Anadolu Lisesi, Spor Lisesi) ve üniversite öğrencilerinden oluşmakta olup, sporcularımız gündüz okula giderken, okul dışı zamanlarda mağaza satış danışmanlığından, radyo spikerliğine, yüzme antrenörlüğünden oyun ablalığına kadar bir çok farklı işle uğraşmakta akşam ise antrenmanlara katılarak büyük bir özveri göstermektedir. 
Lig’deki beşinci maçında takımız bu hafta sonu yine Aksaray deplasmanına gidecek ve Kuzeyboru takımı ile karşılaşacak. 
Şehrimizin çocukları ile çıktığımız bu yolda Cumartesi günü saat 14:00’de Aksaray Atatürk Spor Salonunda oynayacağımız maçımızı profilimiz de yer alan Facebook sayfamızdan canlı olarak yayınlayacağız. 
Türk Dilinin Başkentini en iyi şekilde temsil etmen için çıktığımız bu yolda Aksaray’da galibiyet arayacağız! Son top yere düşene kadar!”
 

karaman spor lisesi karaman spor lisesi voleybol takımı voleybol 2.lig