Karaman Minik Atılım Kadın Hentbol Takımı, Ankara deplasmanında istediğini bulamadı

TAKİP ET

THF Kadınlar 1. Lig B grubunda mücadele eden Minik Atılım Spor Kulübü, deplasmanda oynadığı Polatlı Belediye Spor Kulübü maçında mağlup olarak, ligdeki ilk yenilgisini aldı.

Türkiye Hentbol Federasyonu (THF) 1. Lig Kadınlar B grubunda mücadele eden Karaman temsilcisi Minik Atılım Kadın Hentbol Takımı, ligin 4. Hafta maçında Ankara temsilcisi Polatlı Belediye Spor Kulübüne konuk oldu. Deniz Öztürk ve Sami Aytaç’ın yönettiği maçın ilk periyodunu 15-17 önde kapatan Karaman temsilcisi, iyi oynadığı maçta 29-27 mağlup olarak ligdeki ilk yenilgisi aldı. 
Polatlı Yeni Spor Salonu’nda oynanan maçta Minik Atılım Spor Kulübü’nde en çok sayı üreten oyuncular ise Nurçin Kocaman (8) ve Bilge Birben (8) oldu. Polatlı Belediye Spor Kulübünün en skorer oyuncusu ise 7 golle Tuğçe Songür oldu. 
Karaman Minik Atılım Spor Kulübü aldığı mağlubiyetle 5 puanla ligde 5. sırada yer alırken, Polatlı Belediye Spor Kulübü ise 6 puanla 4. sıraya yükseldi.
Karaman Minik Atılım Spor Kulübü ligin 5. Hafta maçında 12 Kasım Cumartesi günü saat 15.00’te İstanbul ekibi Göktürk Spor Kulübünü konuk edecek. 
 

minik atılım spor kulübü minik atılım-polatlı belediye hentbol kadınlar 1.lig spor haberleri