Karaman Gençlik Merkezi Kmü Genç Ofise Öğrencilerden Yoğun İlgi

TAKİP ET

Karaman Gençlik ve Spor İl Müdürlüğüne bünyesinde Karamanoğlu Mehmetbey Üniversitesi içerisinde faaliyet gösteren Karaman Gençlik Merkezi KMÜ Genç Ofis, üniversite öğrencileri tarafından yoğun ilgi görüyor.

Karaman’da üniversitelerin açılmasıyla birlikte faaliyetlerine kaldığı yerden devam eden Karaman Gençlik Merkezi KMÜ Genç Ofis, üniversite öğrencilerinin uğrak yeri olmaya devam ediyor. Geçen dönem sanatsal aktiviteler, kültürel ve sosyal faaliyetlerle öğrencilerin en çok ziyaret ettiği merkezler arasında yer alan KMÜ Genç Ofis, yeni dönemde de öğrencilerin çeşitli sanatsal aktivitelere, kültürel ve sosyal faaliyetlere katılımlarının artırılması planlanıyor.

KURS KAYITLARI BAŞLADI

Üniversitelerin başladığı ilk günden itibaren öğrencilerin yoğun ilgi gösterdiği KMÜ Genç Ofisi’nde ücretsiz kurslar için kayıtlar başladı. Gençlik liderleri tarafından alınan kayıtlarda öğrenciler İngilizce, diksiyon, işaret dili ve gitar kursu için kayıt yaptırabilecek. Yıl boyunca devam edecek kurslarda öğrenciler da tüm faaliyetlerden ücretsiz faydalanarak kendilerini geliştirme imkânı bulacak.

Verilen hizmetten memnun olduklarını belirten gençler, düzenlenen sanatsal, kültürel ve sosyal faaliyetlerle eğlenceli zaman geçirdiklerini ve ücretsiz açılan kurslardan faydalandıklarını söyleyerek, böyle bir tesisin açılmasında emeği geçen herkese teşekkür ettiler.

KMÜ Genç Ofis’in her zaman öğrencilerin hizmetinde olduğunu belirten Gençlik ve Spor İl Müdürü Ali Osman Bebek, “Bizler gençlerimize inanıyor ve güveniyoruz. Ülkemizin geleceği, umudu olan gençlerimizin her zaman yanında olmaya devam edeceğiz. Üniversite kampüsü içerisinde güzel bir genç ofisi hizmete açtık. Öğrencilerimizin ilgisi de bizleri mutlu ediyor. Öğrencilerimiz de genç ofisimize gelip boş vakitlerini en verimli şekilde değerlendiriyor, sanatsal aktivitelere, kültürel ve sosyal faaliyetlere katılarak sosyal yönden de kendilerini geliştiriyorlar. Bugüne kadar olduğu gibi bundan sonrada tüm imkanlarımız ile gençlerimize en iyi şekilde hizmet etmeye devam edeceğiz.”