Karaman FK'ya muhteşem ikili

TAKİP ET

Transfer çalışmalarını sürdüren Karaman Futbol Kulübü, tecrübeli stoperler Mete Yıldız ve Şiyar Kepir'i renklerine bağladı.

TFF 2. Lig kırmızı grupta mücadele edecek Karaman Futbol Kulübü, transfer çalışmalarını hızlandırdı. Ard arda açıkladığı isimlerle taraftarı heyecanlandıran kırmızı-beyazlı kulüp son olarak Afyonspor formaları giyen 25 yaşındaki stoper Mete Yıldız ve 24 yaşındaki stoper Şiyar Kepir’i kadrosuna dahil etti.

Kırmızı-beyazlı kulüp 25 yaşındaki stoper Mete Yıldız transferi ile ilgili yaptığı açıklamada,” Hoşgeldin Mete Yıldız! Çorum Fk, Uşakspor, Vanspor ve son olarak Afyonspor formaları da giyen 25 yaşındaki stoper artık kırmızı beyaz! Evine hoş geldin” ifadelerini kullandı.

Hemen ardından 24 yaşındaki transfer Şiyar Kepir’i açıklayan kırmızı-beyazlı ekip, “Hoş geldin Şiyar Kepir! İstanbulspor, Vanspor, Şanlıurfa spor ve son olarak Afyonspor formaları da giyen 24 yaşındaki stoper artık kırmızı beyaz! Evine hoş geldin” ifadelerine yer verdi.

Kariyerinde toplam 162 maça çıkan Mete Yıldız 3 gole imza atarken,  kariyerinde toplam 100 maça çıkan Şiyar Kepir ise 3 kez topu filelerle buluşturdu. 





Mete Yıldız Şiyar Kepir Karaman FK