Karaman FK, Play-Off final maçı hazırlıklarını tamamladı

TAKİP ET

TFF 3. Lig Play-Off final maçında Armoni Alanya Kestelspor ile karşılaşacak Karaman Futbol Kulübü, Beştepe Ankaragücü tesislerinde yaptığı antrenmanla hazırlıklarını tamamladı.

Kırmızı-beyazlı ekip, grupta sezonu 2. tamamlayarak doğrudan play-off finaline yükselen Armoni Alanya Kestelspor ile karşılaşacak. Ankara Eryaman Stadı'nda 13 Haziran Salı günü saat 19.00'da başlayacak final maçını kazanan takım, TFF 2. Lig'e yükselecek.

Karaman FK-Alanya Kestelspor maçı TRT Spor ekranlarından canlı olarak yayınlanacak.

İYİ Kİ DOĞDUN BURAK AKDİŞ

Armoni Alanya Kestelspor maçının hazırlıklarını tamamlayan Karaman Futbol Kulübü’nde morallerin yerinde olduğu görülürken, teknik ekip ve futbolcular tarafından yardımcı antrenörlerden Burak Akdiş’e sürpriz doğum günü kutlaması yapıldı.

Kulüp sosyal medya hesabı üzerinden yapılan paylaşımda;

“Bugün yardımcı hocalarımızdan Burak Akdiş'in doğum günü. İyi ki doğdun hocam” ifadelerine yer verildi.

ANKARA SEFERİ SABAH 9'DA

Karaman Futbol Kulübü'nden yapılan açıklamada;

Ankara Eryaman Stadyumu'nda Alanya Kestelspor ile oynayacağımız büyük final müsabakası için özel araçlarıyla gelecek kişilerin ve toplu ulaşım için çıkacak otobüslerimizin birlik ve beraberlik halinde gitmesi için 13 Haziran Salı Günü Saat 09.00'da Aktekke Kent Meydanı'nda toplanması rica olunur. Aynı zamanda Konya Nalaçacılar Derneği önünden de aynı gün saat 11.00’de ücretsiz otobüslerimiz kalkacaktır.” denildi.

BELEDİYE DERİNCESPOR TFF 2. LİG'E YÜKSELDİ

TFF 3. Lig play-off final maçında Orduspor ile Belediye Derincespor Ankara Eryaman stadında karşı karşıya geldi. Normal süresi 1-1 beraberlikle sonuçlanan müsabakada Belediye Derincespor, 52 Orduspor FK'yı penaltı atışlarında 5-4 yenerek TFF 2. Lig'e yükseldi.









Karaman FK Play-Off Alanya Kestelspor