Karaman FK'nın Yeni Teknik Direktörü Volkan Uluç Oldu!

TAKİP ET

Karaman Futbol Kulübü, sezonun geri kalanı için takımın başına Teknik Direktör Volkan Uluç'u getirildiğini duyurdu.

Geçtiğimiz haftalarda olağanüstü kongreyle yeni yönetimi belirlenen Karaman Futbol Kulübünde köklü değişiklikler devam ediyor. Han Kardeşler’in Karaman Futbol Kulübünü almasının ardından hızlı bir yapılanmaya giren Karaman Futbol Kulübü, teknik direktör Salih Eken ile yollarını ayırdığını duyurmasının ardından son dakika gelişmesi ile yeni teknik direktörünü sosyal medya üzerinden tanıttı. 



“HOŞ GELDİN VOLKAN ULUÇ”

Kulüp tarafından “Hoş Geldin Volkan Uluç” başlıklı yapılan açıklamada şu ifadelere yer verildi; “Kulübümüz UEFA Pro Lisans sahibi teknik direktör Volkan Uluç" ile 1,5 yıllık anlaşmaya varmıştır. Hocamıza ve ekibine hoş geldiniz der, Karaman FK. arması altında başarılar dileriz.” 

Uluç’un çalıştırdığı takımlar ise şöyle;
Cfc Hertha 06, Nordhausen, Carl Zeiss Jena, Bfc Dynamo, Lok Stendal, Al-Najma U21, Shahin Busheir, Bfc Viktoria, Sv Yeşilyurt, Berlin Ak07, Branderburg, Bfc Alemmania, Sachen Leipzig, Spandauer Sv.

EKEN İLE YOLLAR AYRILDI

Karaman Futbol Kulübü’nden konuyla ilgili yapılan açıklamada;
“Teknik Direktörümüz Salih Eken ve ekibi ile karşılıklı olarak yollarımızı ayırmış bulunmaktayız. Kendilerine verdikleri emekler için teşekkür ediyor, bundan sonraki hayatlarında başarılar diliyoruz” ifadelerine yer verildi.



KULÜP MÜDÜRÜ DOĞRUÖZ’DEN AYRILIK MESAJI

Karaman Futbol Kulübü’nde 2019 - 2020 sezonundan bu yana Kulüp Müdürlüğü görevini yürüten Murat Doğruöz’de yayınladığı mesaj ile görevinden ayrıldığını duyurdu. 
Doğruöz, yayınladığı mesajında;
2019 - 2020 sezonunda başlamış olduğum Karaman Belediyespor Kulüp Müdürlüğü'nden bugün itibariyle ayrılmış bulunmaktayım.
Karaman Belediyespor (Karaman FK.)'ne bu sezon ve bundan sonraki sezonlarda başarılar diliyorum.”

karaman futbol kulübü karaman futbol kulübü volkan ulaç