Karaman FK kafilesi Iğdır'da saldırıya uğradı! Otobüsün önü kesildi….

TAKİP ET

TFF 3. Lig'in 33. Haftasında deplasmanda Iğdır FK ile karşılaşacak olan Karaman Futbol Kulübü, Iğdır'da saldırıya uğradı.

TFF 3. Lig 2. Grupta şampiyonluk mücadelesi veren Karaman Futbol Kulübü, Iğdır’da saldırıya uğradı. 16 Mayıs Salı günü saat 15.00’de Iğdır Şehir Stadında oynanacak mücadele öncesinde kırmızı-beyazlıları taşıyan otobüse Iğdır Fk’lı taraftarlar tarafından taşlı ve yumurtalı saldırıda bulunuldu. 
Saldırı sonrası takım otobüsünün camları kırılırken futbolcular ve teknik ekip olayı hafif sıyrıklarla atlattı. Güvenlik öneminin alınmasının ardından Karaman kafilesi otele giriş yaptığı öğrenildi. 

Olayın ardından Karaman Futbol Kulübü tarafından yapılan açıklamada ise;

"Kulübümüzün 16 Mayıs Salı günü oynacağımız Iğdır Futbol Kulübü müsabakası için Iğdır Havalimanına inmesinden itibaren konaklayacağımız otelin çevresine kadar sistemli bir şekilde planlanmış olduğunu görülen maruz bırakıldığımız saldırıyı kınıyor ve kamuoyunun takdirlerine bırakıyoruz. Güvenlik güçlerimizin ve Türkiye Futbol Federasyonumuzun konu ile ilgili tedbir ve önlemleri süratle alacağına inanıyoruz. Sporun dostluk ve kardeşlik ruhuna uymayan bu saldırıyı planlayan ve gerçekleştiren sorumsuz kişileri tekrar kınıyor olayla ilgisi olan ve tespit ettiğimiz kişiler hakkında kulübümüzün İçişleri Bakanlığı nezdinde girişimde bulunarak hukuki süreç başlatacağı ve sonuna kadar takipçisi olunacağını kamuoyuna duyururuz."