Karaman FK, gündemden düşmüyor

TAKİP ET

TFF 2. Lig ekiplerinden Karaman Futbol Kulübü, transferleri ve etkinlikleriyle gündem olmaya devam ediyor.

Yeni sezon hazırlıklarını Teknik Direktör Abdullah Ercan yönetiminde sürdüren Karaman Futbol Kulübü, ard arda yaptığı transferlerle taraftarını heyecanlandırmaya devam ediyor. Şuana kadar 15 yeni oyuncuyu renklerine bağlayan kırmızı-beyazlı ekipte kadro ise yavaş yavaş şekilleniyor. 

Yeni sezon hazırlıklarına Karaman’da başlayan ve 5 Ağustos Cumartesi günü Kızılcahamam kampı için yola çıkacak kırmızı-beyazlı ekip, dün akşam düzenlenen etkinlikte taraftarıyla bir araya geldi. Aktekke 15 Temmuz Demokrasi Meydanı’nda kurulan standa gencinden yaşlısına yoğun ilgi gösteren kırmız-beyazlı taraftarlar futbolculara yoğun sevgi gösterisinde bulundu. Küçük hayranlarının formalarını imzalayan futbolcuların morallerinin ise yerinde olduğu görüldü. 

Vali Akkoyun’dan Destek

Aktekke 15 Temmuz Demokrasi Meydanı’nda sevgi selinin yaşandığı etkinliğe Emniyet Müdürü Ayhan Taş ile birlikte katılan Karaman Valisi Tuncay Akkoyun, Kulüp Başkanı Süleyman Han, Teknik ekip, futbolcular ve taraftarlarla bir süre sohbet etti. 

Kulüpten Vali Akkoyun’a Teşekkür

Dün akşam düzenlenen etkinlik sonrası sosyal medya hesabı üzerinden teşekkür mesajı yayımlayan kırmızı-beyazlı kulüp, “Bu güzel geceden bize kalanlar. Sayın valimize ziyaretlerinden dolayı teşekkür ederiz” ifadelerine yer verildi.  











karaman fk Karaman Futbol Kulübü Tuncay Akkoyun Abdullah Ercan