Karaman Fk deplasmanda bir başka

TAKİP ET

TFF 3. Lig'in 28. hafta maçında Kuşadasıspor'a konuk olan Karaman Futbol Kulübü, maçtan 3-2 galip ayrılarak zirve mücadelesini sürdürdü.

KARAMAN FK DEPLASMANDA BİR BAŞKA

Zirve yarışında mücadelesine devam eden Karaman Futbol Kulübü, ligin 28. Hafta maçında konuk olduğu Kuşadasıspor’u 3-2 mağlup ederek puanını 55’e yükseltti. Evinde oynadığı maçlarda kötü bir form çizen Karaman temsilcisinin deplasman performansı ise dikkat çekti. 
Maçtan Dakikalar,
18. dakikada Karaman Fk’nın yakaladığı kontra atakta Umut Dilek topu ağlara gönderdi. 1-0 30. dakikada Karaman temsilcisi Umut Dilek ile gole çok yaklaştı. Ceza sahası içerisinde Umut Dilek’in kafa vuruşu az farkla dışarı çıktı. 45” Maçın ilk yarısı Karaman Fk’nın 1-0 üstünlüğü ile sona erdi. 47. dakikada Karaman FK Ahmet Teker ile farkı ikiye çıkardı. 2-0 57. dakikada oyunun kontrolünün tamamen eline alan Karaman FK, Ahmet Karademir’in ayağından bulduğu golle farkı 3’e çıkardı. 3-0 66. dakikada ev sahibi ekip Ali Öztürk’ün attığı gol ile farkı 2’ye indirdi. 2-0 67. Dakikada Karaman FK’nın santrasında topu kapan Taha Balcı Kuşadasıspor’un ikinci golünü atarken farkı bire indirdi. Kuşadasıspor’un beraberlik çabaları sonuç vermeyince maç Karaman FK’nın 3-2’lik galibiyeti ile sonuçlandı.
Karaman Futbol Kulübü deplasmanda aldığı bu galibiyet ile puanını 55’e çıkararak 2. sıraya yerleşirken, Kuşadasıspor 43 puanla 5’nci sırada yer aldı. 
Karaman temsilcisi 16 Nisan Pazar günü Gümüşhanespor’u konuk edecek. Kemal Kaynaş Stadyumu’nda oynanacak maç saat 15.00’te başlayacak. 












karaman fk kuşadasıspor karaman fk puan durumu karaman fk haberleri