Karaman FK'dan 2 haftada 1 mağlubiyet 1 beraberlik

TAKİP ET

Karaman Futbol Kulübü, TFF 2. Lig'de oynadığı 2 maçta 1 mağlubiyet ve 1 beraberlik alarak, 3 puan hasretini Sarıyer maçına bıraktı.

TFF 2. Lig’e Teknik Direktör Abdullah Ercan ile başlayan Karaman Futbol Kulübü, 2. Lig’de geride kalan 2 haftada 1 puanın sahibi oldu. Kırmızı-beyazlı ekip, ligin ilk haftasından evinde Menemen FK’ya 1-0 mağlup olarak lige istediği başlangıcı yapamadı. Lig’in 2. Hafta maçında deplasmanda Denizlispor’a konuk olan Karaman temsilcisi öne geçtiği maçta son dakikalarında yediği golle maçtan beraberlikle ayrılarak 1 puanın sahibi oldu. Karaman temsilcisi Denizlispor deplasmanından aldığı 1 puan ile ligde 13. sırada yer aldı.

Sarıyer maçı hazırlıkları başladı

Karaman Futbol Kulübü, ligin 3. Haftasında oynayacağı Sarıyer SK maçı hazırlıklarına bugün yaptığı antrenmanla başladı. Teknik Direktör Abdullah Ercan yönetiminde hafta sonuna kadar çalışmalarını sürdürecek kırmızı-beyazlı ekip Sarıyer maçında 3 puanın sahibi olup yükselişe geçmenin planlarını yapıyor.  

Karaman temsilcisinin ayrıca 10 Eylül Pazar günü oynayacağı Sarıyer maçının da gece oynanması için TFF’ye müracaatını yaptığı ve federasyonunun kabul etmesi durumunda maç saatinin 16.00’dan 20.00 olarak değişeceği öğrenildi. 











karaman fk sarıyer sk abdullah ercan karaman futbol kulübü