Karaman FK'da sürpriz ayrılık kafaları karıştırdı!

TAKİP ET

TFF 3. Lig'e harika bir başlangıç yapan Karaman FK, Kulüp Müdürü Hüseyin Zenginoğlu ile yollarını ayırdığını duyurdu. Kulüp tarafından verilen bu karara ise çoğu taraftardan tepki geldi.

Karaman'ı 3. Lig'de temsil eden Karaman Futbol Kulübü, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada Kulüp Müdürü Hüseyin Zenginoğlu ile yollarını ayırdığını duyurdu.

Kulüpten konu ile ilgili yapılan açıklamada;

"Kulüp müdürümüz sn. Hüseyin Zenginoğlu ile karşılıklı anlaşarak yollarımız ayrılmıştır. Kendisine verdiği emek ve hizmetlerden ötürü teşekkür eder, sonraki kariyerinde başarılar dileriz" ifadelerine yer verildi.

Zenginoğlu, konuyla ilgili yaptığı açıklamada ise;

"Vedalar zordur ancak yeni bir başlangıç her zaman heyecanlı, gizemli ve sürprizlerle doludur. Bu vesile ile doğup büyüğüdüm, 10 yıldır taraftar olarak gönül bağımın olduğu, 4 yıldır da kendimden ödün verecek kadar çalışıp, fedakarlık yaptığım güzel kulübüm Karaman Futbol Kulübü'nden ayrılmış bulunmaktayım.
Sevdam olan takımdan bu şekilde ayrılmak beni derinden üzsede olması gerekeni yapmanın gururu içersindeyim.
Üzerimde emeği bulunan herkese teşekkürü bir borç biliyorum. Varsa hakkım helal olsun herkese. Kırdığım üzdüğüm kişiler varsa da hakkını helal etsin.Allah cc. hakkımızda hayırlı olanı nasip etsin."

hüseyin zenginoğlu karaman fk