Karaman FK 2. Lig yolunda fırsat tepiyor!

TAKİP ET

Teknik Direktör Şaban Yıldırım göreve geldikten sonra 5 maçta 2 galibiyet, 3 beraberlik alan Karaman Futbol Kulübü'nde işler istenildiği gibi gitmiyor.

Karaman FK 2. Lig yolunda fırsat tepiyor!

TFF 3. Lig 2. Grup'ta sezona Zafer Hizarcı ile başlayan ve puan tablosunda zirve için mücadele eden Karaman Futbol Kulübü, şampiyonluk yolunda yara almaya devam ediyor. Hizarcı ile ligde 12 galibiyet, 3 beraberlik, 4 mağlubiyet alan kırmızı-beyazlı ekip ligin ilk yarısını 36 puanla lider kapatmıştı. Daha sonra Zafer Hizarcı ile yollarını ayıran Karaman Futbol Kulübü, tecrübeli teknik adam Şaban Yıldırım ile anlaştı. Yıldırım ile 5 lig maçına çıkan Karaman Futbol Kulübü 2 galibiyet ve 3 beraberlik elde etti. Yıldırım’ın bu performansı ise sosyal medyada tartışma konusu oldu. Karaman Futbol Kulübü’nün Ergene Velimeşespor maçının ardından sosyal medya hesabı üzerinden yaptığı paylaşımlara yorum yapan taraftarlar kadro yapılanması ve futbolcuların performansına tepki gösterdi. 

Taraftardan Futbolculara Tepki

TFF 3. Lig 2. Grup 25. haftasında Karaman Futbol Kulübü, sahasında karşılaştığı Ergene Velimeşespor ile 0-0 berabere kalarak şampiyonluk yolunda büyük yara aldı. Maç sonunda futbolcuların performansına ve alınan skora tepki gösteren taraftarlar ise bazı oyunculara tepki gösterdi. Taraftarın tepkisine futbolcularında karşılık vermesi üzerine saha dışında gergin anlar yaşandı.

Umut Dilek Maçı Tribünden İzledi

Karaman FK’nın golcü oyuncusu Umut Dilek’in kritik Ergene Velimeşespor maçını tribünden izlediği görüldü. Kulüp tarafından golcü oyuncunun durumu ile ilgili açıklama yapılmazken, geçen hafta deplasmanda oynanan Amberçay Eynesil Belediyespor maçında saha içinde yaşanan olaylardan dolayı golcü oyuncunun kadro dışı bırakıldığı gelen kulisler arasında yerini aldı.

Lig’de 48 puanla 2. sırada yer alan Karaman Futbol Kulübü, ligin 26. haftasında deplasmanda Ayvalıkgücü Belediyespor ile karşılaşacak. 
 

Karaman FK 2. Lig fırsat