Karaman'dan Süper Lig takımına transfer oldu

TAKİP ET

Karaman Bifa Başakspor'un 13 yaşındaki genç yeteneği Halil Efe Metin, Süper Lig takımlarından MKE Ankaragücü alt yapısına transfer oldu.

Karaman’ın köklü futbol takımlarından Bifa Başakspor, Türk futboluna yeni yıldız oyuncular kazandırmaya devam ediyor. Antrenörler Habib Gümüş ve Kamil İpek gözetiminde alt yapıda 200’ü aşkın çocuk ve gencin eğitim aldığı kulüpte Süper Lig takımlarından MKE Ankaragücü alt yapısına transfer olan Halil Efe Metin’in mutluluğu yaşanıyor.

Transferle ilgili Bifa Başakspor yöneticisi Ramazan Mayda yaptığı açıklamada şu ifadelere yer verdi;

“Kulübümüzde uzun yıllardır alt yapıda emek veren antrenörlerimiz Habib Gümüş ve Kamil İpek gözetiminde 200’ü aşkın sporcumuzla Türk futbolu için çalışmalarımıza devam ediyoruz.İlimizde küçük yaşlardan alt yapımıza aldığımız çocuklarımızın gelişimlerine katkıda bulunarak yaş kategorilerine göre tüm resmi liglere katılan tek kulübüz. Yıllardır birçok yetenekli sporcumuz amatör liglerde mücadele etmektedir. Son olarak alt yapımızdan yetişen 2010 doğumlu Halil Efe Metin, MKE Ankaragücü alt yapısına seçilerek bizleri onurlandırdı.”

Amacımız Yeni Halil Efeler Yetiştirmek

Bifa Başakspor olarak alt yapıya önem verdiklerini belirten Mayda, “Karaman’da uzun yıllardır Türk futboluna yeni yetenekler kazandırmak için değerli antrenörlerimiz eşliğinde çalışmalarımıza devam ediyoruz. Birçok yaş kategorisinde sayısız başarılara imza attık. Şükürler olsun ki emeklerimizin ve yatırımlarımızın karşılığını almaya başladık. İnşallah ilimizden Türk futboluna damgasını vurmuş önemli spor kulüplerimize yeni Halil Efeler yetiştirmeye devam edeceğiz. Sporcumuza bundan sonraki futbol hayatında başarılar diliyor, onu en iyi yerlerde görmeyi ümit ediyoruz. Karaman’ımız ve Türk futbolu için mücadelemiz devam edecek.”


Bifa Başakspor Namağlup Şampiyon Oldu

Halil Efe Metin Bifa Başaspor Ankaragücü Karaman