Karaman'da kurumlar arası futbol turnuvası düzenlenecek

TAKİP ET

Karaman Belediyesi tarafından 5. Uluslararası Türk Dünyası şöleni kapsamında Karaman Kent Konseyi Türk Dili Kurumlar Arası Futbol Turnuvası düzenlenecek.

Sporun kitlelere yayılması, spora ilginin arttırılması, kamu kurum ve kuruluşları arasındaki iletişimin saygı sevgi ve dostluğa dönüşmesi amacıyla Karaman Belediyesi tarafından Kent Konseyi Türk Dili Kurumlar Arası Futbol Turnuvası düzenlenecek.

Turnuva kapsamında 26 Bakanlık/Müdürlük altındaki kurumlar bağlı bulundukları üst Bakanlığa/Müdürlüğe göre ortak bir takım çıkararak mücadele edecektir. Katılım sağlamak isteyen kurumlar belirlenen evrak ve hazırlıklar ile Karaman Kent Konseyi’ne 3-7 Temmuz 2023 tarihleri arasında başvuru yapması beklenmektedir.

TURNUVA TARİHİ

Turnuva Temmuz - Ağustos 2023 tarihleri arasında yapılacaktır

1. Grup müsabakaları tek devreli lig usulüne göre oynanacaktır. Gruplardan ilk ikiye giren takımlar üst tura yükseleceklerdir. Grup müsabakalarından sonra yapılacak olan müsabakaları tek eleme usulü şeklinde yapılacaktır.
2. Gruplar, katılımcı takım sayısına göre belirlenecek olup, teknik toplantıda Kur’a ile karar alınacaktır.
3. Grup müsabakaları fikstür çekimi Karaman kent konseyi toplantı salonunda kamu kurumlarının temsilcilerinin katılacağı toplantıda yapılacak olup Fikstür çekim zamanı Karaman Kent Konseyi www.karamankentkonseyi.com sitesinde yayınlanacaktır.

İlgili katılım kuralları/şartları aşağıdaki eklerde belirtilmiştir.

Bilgi Paylaşımı İçin Karaman Kent Konseyi İletişim;

Mustafa Ünüvar: 05428916040
M.Cihan KAMER: 05069346941
 

Karaman Kent Konseyi Karaman Belediyesi kurumlar arası futbol