Karaman'da farkındalık yaratan Gazete Anadolu

TAKİP ET

Karaman'ın bölge gazetesi Gazete Anadolu, tarafsız, ilkeli ve doğru haberleri ile her geçen gün büyümeye devam ederken, takdir topluyor...

İmtiyaz sahipliğini Ayşe Oğuz’ un yaptığı Gazete Anadolu, 12 yıldır Karaman Haber kuşağındaki yerini koruyor. Toplumda farkındalık oluşturmak için yayın hayatını sürdüren Gazete Anadolu, şehrin nabzını tutuyor.

Özel ve spor haberleriyle Karaman’daki farkını ortaya koyan Gazete Anadolu, başyazarı aynı zamanda Karamanoğlu Mehmetbey Gazeteciler Cemiyet Başkanı ve Türkiye Spor Yazarları Derneği Karaman Temsilcisi Hüseyin Oğuz’un kalemiyle şehre yön veriyor. Bu özellikleriyle birlikte halktan yana bir duruş sergileyen Gazete Anadolu, takipçilerinin takdirini topluyor. Ayrıca Karamanlı gurbetçilerin yoğun ilgisini boşa çıkarmayarak memleket özlemlerine su serpiyor. Kent manzaralarını onlarla buluşturuyor.

Karaman Haberleri için her platformda boy gösteren muhabir kadrosuyla ortaya koyduğu içeriklerde daima, “Bu haber halka ne katacak” kaygısı taşıyor. Küresel anlamda gerçekleşen değişimi daha iyi anlamaya çalışan Gazete Anadolu, önyargılardan uzak bir duruş sergileyerek “Yanlışa yanlış, doğruya doğru” demeyi kendisine düstur ediniyor.

Toplumun her kesimini anlamaya gayret gösteren Gazete Anadolu, asayiş haberleri yönünden de geride kalmıyor. Karaman Asayiş Haberleri denilince akla ilk gelen gazete oluyor.