Karaman'da düzenlenen bilek güreşi grup müsabakaları sona erdi

TAKİP ET

Karaman'da okul sporları faaliyetleri kapsamında 10 ilden 200 sporcunun katılımıyla düzenlenen yıldızlar bilek güreşi grup müsabakaları sağ kolda yapılan son gün maçlarının ardından sona erdi.

KARAMAN'DA DÜZENLENEN BİLEK GÜREŞİ GRUP MÜSABAKALARI SONA ERDİ

Gençlik ve Spor Bakanlığı Okul Sporları Daire Başkanlığı 2023 yılı faaliyet takviminde yer alan ve Karaman’da Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü’nün ev sahipliğinde düzenlenen okul sporları yıldızlar bilek güreşi grup müsabakaları sağ kolda yapılan son gün maçlarının ardında sona erdi. 

Merkez Spor Salonu’nda 2 gün boyunca devam eden müsabakalarda 10 ilden 200 sporcu bir üst tur olan Türkiye şampiyonasına katılım hakkı elde edebilmek için mücadele etti. İlk gün sol kolda 8 sıklette gerçekleştirilen müsabakalar, ikinci gün sağ kolda yine 8 sıklette yapılan maçların ardından sona erdi. 

Kıyasıya mücadelenin yaşandığı müsabakalarda sağ ve sol kolda sıkletlerinde ilk ikiye giren sporcular ise Türkiye Şampiyonasına katılmaya hak kazandı.

Müsabakalar sonunda dereceye giren sporculara başarı belgeleri ve madalyaları Gençlik ve Spor İl Müdürü Ali Osman Bebek, Spor Hizmetleri Müdürü Mustafa Karadeniz, bilek güreşi il temsilcisi Hüseyin Yamaç ve hakemler tarafından verildi. 


 













karaman bilek güreşi grup müsabakaları okul sporları