Karaman Belediyespor'dan taraftara jest! Biletler ücretsiz!

TAKİP ET

TFF 3. Lig 1. Grup'ta mücadele eden Karaman Belediyespor, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla tüm taraftarı maça davet ederek, biletlerin ücretsiz olduğunu duyurdu.

Karaman Belediyespor Kulübü'nden yapılan açıklamada; 

"Şansız ve hakem hataları ile başladığımız ligde play-off şansımız zor da olsa hala devam ediyor. Önümüzdeki Pazar günü saat 13.00'de Elazığspor ile kader maçına çıkıyoruz. Bu maçta en büyük itici gücümüz, taraftarlarımızın stada gelerek vereceği destek olacak. Karamanspor taraftarlarını Elazığspor maçına bekliyoruz. Tribünlerin yeniden kırmızı - beyaz görüntüsü bizlere de iyi gelecek. Oyuncularımızın bu maçta da sonuna kadar sahada mücadele edeceğine inancımız tam" denildi. 

BİZ BİR AİLEYİZ! 
Başkan Mehmet Ali Han'ın yaptığı açıklamada; ''Biz bir aileyiz ve burada herkes üzerine düşenin en iyisi için uğraşıyor. Aileler zorlukları birlikte aşar, sizlerle beraber bu zorluğu aşacağımızdan hiç şüphemiz yok. 

Bu önemli maçta ailelerimizi ve taraftarlarımızı Kemal Kaynaş Stadyumu'nda oynanacak olan müsabakada takımımıza destek olamaya davet ediyoruz. Tek beklentimiz bu müsabakada Kemal Kaynaş Stadyumu hınca hınç dolsun. 

Elazığspor maçı için taraftarlarımızdan ücret almayacağız, maça 'Biz Bir Aileyiz.' sloganıyla katılacak olan bütün taraflarımıza da şimdiden teşekkür ediyorum.'' diyerek sözlerini noktaladı. 

Karaman Belediyespor Kulübü Karaman Belediyespor puan durumu karaman belediyespor sosyal medya