Karaman Analig Bocce Takımları Yarı Finalde!

TAKİP ET

Karaman Anadolu Yıldızlar Lig'i (ANALİG) Bocce kız ve erkek takımları, Aksaray'da düzenlenen grup müsabakalarında dereceye girerek bir üst tura yükseldi.

Gençlik ve Spor Bakanlığı Spor Hizmetleri Genel Müdürlüğü Spor Faaliyetleri Daire Başkanlığı’nın 2023 yılı faaliyet takviminde yer alan ve Aksaray’ın ev sahipliğinde düzenlenen 2023 Osman Bayrakdar Anadolu Yıldızlar Ligi (ANALİG) Sezonu Bocce grup müsabakalarına bocce antrenörü Abdullah Şimşek eşliğinde hazırlanan Karaman kız ve erkek bocce takımları, madalya kürsüsünde yer alarak büyük bir başarıya imza attı.

2 gün süren müsabakalar sonunda kızlarda grup birincisi, erkeklerde ise grup ikincisi olan Karaman ekibi, 4-6 Ağustos 2023 tarihlerinde Uşak’ta düzenlenecek Türkiye yarı final müsabakalarında Karaman’ı temsil edecek.

Karaman ANALİG güreş takımının ardından bocce branşında da bir üst tura yükseldikleri için mutlu olduklarını belirten Gençlik ve Spor İl Müdürü Ali Osman Bebek, Aksaray’da düzenlenen bocce grup müsabakalarında gösterdikleri performans ile bir üst tura yükselmeyi başaran Analig bocce kız ve erkek takımlarını tebrik ederek, Uşak’ta düzenlenecek yarı final müsabakalarında başarılar diledi.  
 




karaman analig analig bocce karaman