Kamu Spor Oyunlarında Şampiyonlar Belli Oldu

TAKİP ET

Cumhuriyetin 100. yıl kutlamaları çerçevesinde Karaman Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü tarafından masa tenisi ve basketbol branşlarında düzenlenen müsabakalarda şampiyonlar belli oldu.

Gençlik ve Spor Bakanlığı'nın Türkiye genelinde 81 ilde aynı anda düzenlediği Cumhuriyetin 100. yıl kutlamaları çerçevesinde, kamu kurumlarında görev yapan personelin katılımıyla gerçekleşen masa tenisi ve basketbol turnuvaları Karaman’da tamamlandı. 

Karaman Gençlik Spor İl Müdürlüğü tarafından koordine edilen turnuva, kurumlar arası iş birliğini artırmak, insanların bedenen ve ruhen sağlıklı olmalarını teşvik etmek ve spor alışkanlığını kazandırmak amacıyla gerçekleştirildi. 

Büyük bir çekişmeye sahne olan müsabakalar sonunda masa tenisi kadınlar kategorisinde Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü birinci, İl Milli Eğitim Müdürlüğü ikinci, Sağlık İl Müdürlüğü üçüncü, masa tenisi erkeklerde Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü birinci, Sağlık İl Müdürlüğü ikinci, Devlet Hastanesi üçüncü oldu. 3x3 Basketbol müsabakalarında ise Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü birinci, Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği İl Müdürlüğü ikinci, İl Emniyet Müdürlüğü üçüncü oldu.

Voleybol branşında düzenlenen turnuvanın şampiyonu ise 4 Ekim Çarşamba günü yapılacak final karşılaşmasının ardından belli olacak.

İl seçmeleri sonucunda birinci olan kurumlar, 19-22 Ekim tarihleri arasında Kırşehir’de düzenlenecek grup müsabakalarına katılma hakkı kazandılar.

Müsabakalar sonunda dereceye giren takımlara kupa ve madalyaları ise düzenlenen törenle verildi. 


 

Kamu Spor Oyunları karaman Karaman Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü masa tenisi