Gençlik ve Spor İl Müdürü Ali Osman Bebek'ten Karaman FK'ya ziyaret

TAKİP ET

Karaman Gençlik ve Spor İl Müdürü Ali Osman Bebek, Karaman Futbol Kulübü Başkanı Süleyman Han ve Teknik Direktörü Şaban Yıldırım'ı ziyaret ederek, başarılar diledi.

Karaman Gençlik ve Spor İl Müdürü Ali Osman Bebek, Spor Hizmetleri Müdürü Mustafa Karadeniz ve Gençlik Hizmetleri Müdürü Cavit Bardak ile birlikte Karaman Futbol Kulübü Başkanı Süleyman Han ve Teknik Direktörü Şaban Yıldırım’ı ziyaret etti.

Karaman FK'nın, Karaman’ın güzide bir spor kulübü olduğunu belirten Gençlik ve Spor İl Müdürü Ali Osman Bebek, "Karaman FK’yı yakından takip ediyorum. Alanya Kestelspor karşılaşmasında, Karaman FK çok iyi bir performans sergiledi fakat maçtan bir puanla ayrıldı. Umarım bu hafta oynanacak olan Bulvarspor maçından iyi bir sonuç alır. Karaman FK’ne şampiyonluk yolunda başarılar diliyorum” şeklinde konuştu.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Karaman FK Başkanı Süleyman Han’da, Gençlik ve Spor İl Müdürü Ali Osman Bebek’e ziyareti için teşekkür edip, kulüp logosunun bulunduğu hediye plaketi takdim etti.

ali osman bebek karaman gençlik spor karaman fk