"Dişi Fatih Terim" Selen Erdem, Antalya Büyükşehir Belediyespor'dan Ayrıldıktan Sonra "Sporun Ritmi" Programında Konuk Olacak

TAKİP ET

ING Kadınlar Basketbol Süper Ligi'nin önemli ekiplerinden Antalya Büyükşehir Belediyespor'un Toroslar Basketbol Kulübü, başantrenörleri Selen Erdem ile yollarını ayırdıklarını duyurdu. Sahadaki lider tavrı ve başarılı yönetimiyle "Dişi Fatih Terim" lakabını kazanan Erdem'in Antalya Büyükşehir Belediyespor ile ilişiğinin karşılıklı anlaşmayla sonlandırıldığı belirtildi.

Kulübün sosyal medya hesaplarından yapılan açıklamada, Selen Erdem'in sözleşmesinin feshedildiği ve kendisine bundan sonraki hayatında başarılar dileyerek teşekkür edildiği ifade edildi.

Antalya Büyükşehir Belediyespor Toroslar Basketbol Kulübü'nden yapılan resmi açıklamada, "Kıymetli hocamız Selen Erdem ile karşılıklı anlaşma sağlayarak sözleşmemizi feshetmiş bulunuyoruz. Bugüne kadar verdikleri emekler için çok teşekkür eder, bundan sonraki hayatında da başarılı olmasını gönülden dileriz. Yollarımızın tekrar kesişmesi dileğiyle, kalbimizdeki yeri her zaman aynı olacaktır." şeklinde bir açıklama yapıldı.

Öte yandan, Selen Erdem'in ayrılığının ardından ilk kez bu akşam saat 20:00'da Europe World Spor'un "Sporun Ritmi" programına konuk olacağı duyuruldu. Programın sunucusu Mehmet Efe Dinç'in yönetimindeki bu özel bölümde, Erdem'in kariyerindeki dönüm noktaları, gelecek planları ve basketbol üzerine görüşleri merakla bekleniyor.

selen erdem selen erdem kimdir selen erdem eşi selen erdem vikipedi selen erdem basketbol