Büyük umutlarla transfer edilmişti! Taraftar ondan çok şey bekliyor!

TAKİP ET

Karaman Futbol Kulübü'nün büyük umutlarla transfer ettiği Pep Guardiola'nın eski öğrencisi Sinan Kurt, ilk 11'de şans bulmakta zorlanıyor. Tecrübeli oyuncunun transferi ile heyecanlanan taraftar ise Kurt'tan çok şey bekliyor.

TFF 2. Lig ekiplerinden Karaman Futbol Kulübü’nün 2022 yılında kadrosuna kattığı Bayern Münih'in eski futbolcusu Sinan Kurt, ilk 11’de forma şansı bulmakta zorlanıyor. TFF 2. Lig’de ilk 7 haftayı geride bırakan Karaman Futbol Kulübü’nde Menemen FK, Sarıyer ve Uşakspor maçlarında sonradan oyuna giren tecrübeli oyuncu, toplamda 10 dakika görev alabildi. 

TARAFTAR ÇOK ŞEY BEKLİYOR

Karaman Futbol Kulübü’nün Sinan Kurt transferi kırmızı beyazlı taraftarlar arasında büyük heyecana yol açmıştı. Taraftar, tecrübeli oyuncudan yeni sezonda biran önce forma girmesini ve iyi bir performans sergilemesini bekliyor. 

ESKİ GÜCÜME VE PERFORMANSIMA DÖNECEĞİM DEMİŞTİ

Karaman Futbol Kulübü’nün TFF 3. Lig’de kadrosuna kattığı ve ulusal basında da transferi geniş yankı bulan Pep Guardiola'nın eski öğrencisi Sinan Kurt, “Buraya geldiğim ve ülkeme döndüğüm için mutluyum. Kulüpte iyi bir yapılanma ve iyi bir hava var. Güzel bir çalışma ortamındayız ve beni de aynı güzellikte karşıladılar. İyi hissediyorum. Burada daha çok çalışıp, eski gücüme ve performansıma döneceğim. “ ifadelerine yer vermişti. 

SİNAN KURT KİMDİR?

Almanya'da Borussia Mönchengladbach'ın altyapısından yetişen Sinan Kurt, 2014'te 3 milyon euro karşılığında Bayern Münih'e transfer oldu. İki sezon boyunca Münih'in U19 ve Münih II takımlarında forma giydikten sonra 2016'da Herta Berlin'e 500 bin euro karşılığında transfer olmuştu.

Daha sonra Avusturya'nın WSG Wattens, WSG Tirol ve Almanya'nın SV Straelen takımında forma giydikten sonra 2021'de FC Nitra'ya transfer olmuştu.

Sinan Kurt, Almanya U15, U16, U17, U18 ve U19 takımlarında forma giyme şansı elde etmişti. Hem sol kanat hem de sağ kanatta oynayan Kurt, en yüksek bonservis bedeli ödenen Alman futbolcular listesinde ilk 20'ye girmişti.




sinan kurt karaman futbol kulübü sinan kurt karamanfk