Bilecikli judoculardan 1 altın, 3 bronz madalya

TAKİP ET

Bilecikli judocular, Olimpiyat Şampiyonu Hüseyin Özkan onuruna düzenlenen Uluslararası Judo Turnuvası'nda 1 altın, 3 bronz madalya kazandı.

Kocaeli’de, Olimpiyat Şampiyonu Hüseyin Özkan onuruna düzenlenen Uluslararası Judo Turnuvası'nda mücadele eden Bilecikli judocular turnuvada 1 altın ve 3 bronz madalya kazanarak madalya kürsüsünde yer aldılar. Bilecik ekibi ayrıca ümit kızlar kategorisinde 3'ncü olarak büyük bir başarıya imza attılar.

Dereceye giren sporcular ise şöyle;

40 kilo Elif Arıcı - Şampiyon

48 kilo Sıla Durmaz - üçüncü

+70 kilo Haticenur Göktaş - üçüncü

+90 kilo Mikail Zaloğlu üçüncü

2 gün süren turnuvada sonunda Bilecikli judocular ayrıca Türkmenistan, Kırgızistan, İnguş Cumhuriyeti, Birleşik Arap Emirlikleri, Tataristan, Bosna Hersek, Ukrayna, Moldova, Edelweis, Suriye, Almanya, Kazakistan, Gürcistan ve Azerbaycan gibi ülkelerin sporcularıyla ortak antrenman yapma şansı buldu.

Bilecik'i en iyi şekilde temsil etmeye devam edeceklerini belirten Bilecik judo il temsilcisi ve judo antrenörü Serkan Can, "İlimizde judo branşından güzel bir altyapı oluşturduk. Yeni sporcularımızla güzel bir ivme yakalayarak başarı çıtasını her geçen gün arttırmaya devam ediyoruz. Son olarak Kocaeli'nde yapılan turnuvada elde ettiğimiz başarı ile çalışmalarımızın meyvelerini almaya başladık. Bizlere bu süreçte desteğini hiç bir zaman esirgemeyen, sporun ve sporcunun her zaman destekçisi olan Gençlik ve Spor İl Müdürümüz Yasin Özdemir'e teşekkür ediyoruz."

bilecik judo