Bilecikli judoculara milli görev

TAKİP ET

Bilecik'in başarılı judocularından Haticenur Göktaş ve Çilem Nur Söğüt, Ümitler Balkan Şampiyonası'nda ülkemizi temsil edecekler.

Türkiye Judo Federasyonu 2023 yılı faaliyet takviminde yer alan ve Osmaniye'de düzenlenen Spor Toto Ümitler Türkiye Judo Şampiyonası'nda tatamiye çıkan Bilecik Gençlik ve Spor Kulübü sporcularından 52 kiloda Çilem Nur Söğüt ve 70 kiloada Haticenur Göktaş ilk 7'ye girerek, 9-11 Haziran 2023 tarihleri arasında Kuzey Makedonya'da yapılacak Ümitler Balkan Şampiyonası'nda ülkemizi temsil etmeye hak kazandı.

Konuyla ilgili açıklamalarda bulunan Gençlik ve Spor İl Müdürü Yasin Özdemir, başarılı sporcuları tebrik ederek, büyük bir gurur ve mutluluk yaşadıklarını ifade etti.

Özdemir, konuşmasının devamında şu ifadelere yer verdi;

"Sizlerle ne kadar gurur duysak azdır. Eminim ki sporcularımız Ülkemizi Kuzey Makedonya'da yapılacak Ümitler Balkan Şampiyonasında da başarıyla temsil edecek. Sizler bizim iftihar kaynağımızsınız. Hepinizi bir kez daha gönülden kutluyor ve başarılar diliyorum'' dedi.

Bilecik judo il temsilcisi ve aynı zamanda sporcuların antrenörü Serkan Can'da ," İlimizi ve ülkemizi temsil edecek sporcularımıza başarılar diliyor, sporcularımıza sonuna kadar güveniyoyuz. İnşallah daha önce aldığımız balkan şampiyonası madalyalarımıza yenileri eklenecek. Bugünlere gelmemizde büyük destek veren Gençlik ve Spor İl Müdürümüz Yasin Özdemir, Spor Hizmetleri Müdürlüğümüze ve Bilecik Gençlik ve Spor Kulübü yönetimine teşekkür ediyorum."

Haticenur Göktaş Çilem Nur Söğüt Balkan Şampiyonası Bilecik Judo