Bilecikli Judocular gururlandırmaya devam ediyor!

TAKİP ET

Kocaeli'nin ev sahipliğinde düzenlenen Ümitler Balkan Judo Şampiyonası'nda mücadele eden Bilecikli judocuların başarısı kentte gurur kaynağı oldu.

Son yıllarda elde ettiği başarılarla Türkiye’de adından söz ettiren Bilecikli judocular, bu kez Kocaeli’nde düzenlenen Ümitler Balkan Judo Şampiyonası’nda sahneye çıktı. 9 ülkenin katıldığı şampiyonada 90 kiloda mücadele eden Mikail Zaloğlu altın madalya kazanarak büyük bir başarıya imza atarken, yine 40 kiloda mücadele eden Elif Arıcı gümüş madalya kazanarak Bilecik’in gururu oldu.
Önemli bir organizasyonda Bilecik’e madalya getirmenin mutluluğunu yaşadıklarını belirten bilecik judo il temsilcisi ve judo antrenörü Serkan Can, "Böylesine önemli bir organizasyonda ülkemizi ve ilimizi en iyi şekilde temsil etmenin gururunu yaşıyoruz. Sporcularımız ellerinden gelenin en iyisini yaparak bu haklı gururu bizlere yaşattılar. Desteklerinden dolayı başta sporcularımızın değerli ailelerine, Gençlik ve Spor İl Müdürümüz Yasin Özdemir’e ve Spor Hizmetleri Müdürümüze teşekkür ediyoruz” dedi. 

bilecik judo Ümitler Balkan Judo Şampiyonası judo il temsilciliği