Bilecikli judocular Balkanları fethettiler

TAKİP ET

Kosova'nın Peja kentinden düzenlenen Büyükler Balkan Judo Şampiyonasında Bilecikli judocular 1 altın ve 1 gümüş madalya kazanarak büyük bir başarıya imza attı.

02-03 Eylül 2023 tarihinde Kosova’nın Peja kentinde düzenlenen Büyükler Balkan Judo Şampiyonasında +78 kiloda mücadele eden Bilecikli sporcu Haticenur Göktaş altın madalyanın sahibi olurken, 48 kiloda mücadele eden Sıla Durmaz ise gümüş madalyanın sahibi oldu.

Bilecik judo il temsilcisi ve aynı zamanda sporcuların antrenörü Serkan Can, Balkan şampiyonasından gelen madalyalarla mutlu olduklarını belirterek,

“Bilecik judo ailesi olarak ilimizi ve ülkemizi en iyi şekilde temsil etmek için çalışmalarımıza devam ediyoruz. Bizlere verilen desteklerle daha güçlü bir şekilde başarı çıtasını yukarılara taşımak istiyoruz. Bizlere bu süreçte desteklerini esirgemeyen Gençlik ve Spor İl Müdürümüz Yasin Özdemir’e, Spor Hizmetleri Müdürümüz Dilaver Tetik’e, Bilecik Gençlik ve Spor Kulübü Başkanı İsmail Kamalı’ya ve sporcularımızın ailelerine teşekkür ediyoruz” dedi.