Başkan Han: "Karaman Futbol Kulübü'nü ligde tutmak için gece gündüz çalışıyoruz"

TAKİP ET

Karaman Futbol Kulübü Başkanı Mehmet Ali Han, bir sosyal medya platformu üzerinden yaptığı yorumda, Karaman Futbol Kulübünü ligde tutmak için gece gündüz çalıştıklarını, uyumadıklarını ve Karaman halkından sabır beklediklerini belirtti.

TFF 3. Lig 1. grupta mücadele eden Karaman Futbol Kulübü, düşme hattından kurtularak ligde kalma yolunda mücadelesine devam ediyor. Lig’in 28. haftasında konuk ettiği Fatsa Belediyespor maçında bulduğu son dakika golüyle 1 puanı hanesine yazdıran Karaman temsilcisi haftayı 28 puanla 14. sırada tamamladı. 

Karaman Futbol Kulübünün yaşadığı bu kritik süreç ise sosyal medya platformlarına taşındı. Sosyal medya üzerinden yazılan bir iletiye yorumda bulunan Başkan Mehmet Ali Han, Karaman Futbol Kulübünü ligde tutmak için gece gündüz çalıştıklarını, uyumadıklarını ve Karaman halkından sabır beklediklerini söyledi.

Başkan Han, yorumunun devamında ise şu ifadelere yer verdi:

“Çok değerli sporsever Karamanlı hemşerilerim. Aynen biz gece gündüz uyumuyoruz bu takımı ligde tutmak için dilek ve temenni veya eleştirilerinizi açığız inşallah bu takım ligde kalacak bunun için bütün gücümüzle çalışıyoruz. İnşallah bunlardan da ders çıkaracağız. Bu zor günler bizi daha hırs yapıyor. Rabbim hayırlı eder inşallah yalnız biz mantığımızla hareket etmemiz lazım duygularımızla değil. Bunun için Karaman halkından sabırlar bekliyoruz. Eğer birlikte kaldığımız zaman iyi bir takım yapmazsak sorumlu biz dedir. Hepinizi mantıkla hareket etmeye çağırıyorum. Daha altı maçımız var bunu en iyi biçimde değerlendirmek istiyoruz hep beraber. Hepinizi Allah’a emanet ediyorum.”



Taraftardan Mert Özyiğit’e tepki

Karaman Futbol Kulübü’nün sahasında Fatsa Belediyespor ile 1-1 berabere kaldığı maçta kırmızı-beyazlı taraftarlar, kaleci Mert Özyiğit’i protesto etti. Maçın 67. dakikasında Özyiğit’in uzaktan yediği gole tepki gösteren taraftarlar, tecrübeli file bekçisini ıslıkladı. Stadyum çıkışında ise bir grup taraftar ile kaleci Özyiğit arasında gerginlik yaşandı. Çıkan tartışma polisin müdahalesi ile kontrol altına alınırken, Özyiğit polis eşliğinde takım otobüsüne götürüldü.  

karaman belediyespor karaman futbol kulübü mert özyiğit mehmet ali han