Başkan Han, Amedspor'u kaldığı otelde ziyaret etti

TAKİP ET

Karaman Futbol Kulübü Başkanı Süleyman Han, deplasman maçı için Karaman'a gelen Amedspor yönetimini kaldığı otelde ziyaret etti.

Karaman Futbol Kulübü Başkanı Süleyman Han, deplasman maçı için Karaman’a gelen Amedspor yönetimini kaldığı otelde ziyaret etti.

Karaman FK maçı için önceki gün Diyarbakır’dan Karaman’a gelen Amedspor, kaldığı otelde maç saatini başlamaya bekledi. Zorlu maç öncesi Karaman Futbol Kulübü Başkanı Süleyman Han ve ekibi, Amedspor yönetimini kaldıkları otelde ziyaret etti. Kulüp sosyal medya hesabından yapılan paylaşımda ise, “Yarın karşılaşacağımız Amedspor'u kaldıkları otelde ziyaret ettik, şehrimizde misafir etmekten onur duyduk” ifadelerine yer verildi.

SAYGI, SEVGİ, HOŞGÖRÜ VE TABİİ Kİ FUTBOL ŞEHRİ KARAMAN!

Amedspor maçı öncesi Karaman Futbol Kulübü sosyal medya hesabından yapılan bir diğer paylaşımda ise “Yurtta barış, dünyada barış" diyen Mustafa Kemal'in, 'Ne olursan ol yine gel' diyen Hz. Mevlana'nın, 'Bölüşürsek tok, bölünürsek yok oluruz' diyen Yunus Emre'nin hemşerileri, sevgili Karaman halkı. Bu zamana kadar şehrimize gelen her misafiri bize yakışan şekilde sevgi, hoşgörü ve kardeşlik içinde ağırladık. 18 Ekim Çarşamba günü evimizde oynayacağımız Amedspor karşılaşmasında da üzerimize düşeni yapalım. Hiçbir provakosyana ve kışkırtmaya müsade etmeden tribünlerde şehrimizi en güzel şekilde temsil edelim. 90 dakika geçen mücadelenin sonunda kazanan futbolun dostluğu ve kardeşliği olsun. Takımımıza destek olmak için Çarşamba günü saat 15.00'da Karaman Stadyumu'nda buluşalım” 
 

süleyman han amedspor karaman futbol kulübü