Başarılı öğrencilerden Kaymakam Yavuz'a ziyaret

TAKİP ET

Okul Sporları Spor Tırmanışı branşında Türkiye derecesi elde eden Sadıka Sabancı Ortaokulu öğrencileri, Seyhan Kaymakamı Mustafa Yavuz'u ziyaret etti.

Van’da düzenlenen Okul Sporları Spor Tırmanışı Türkiye Şampiyonası finallerinde dereceye giren Sadıka Sabancı Ortaokulu öğrencileri iremsu Eslek, Aleyna Ceylan, Gizem Balduz ve Büşra Toraman, Okul Müdürü Mustafa Yılmaz ve beden eğitimi öğretmeni Metin Antepüzümü ile birlikte Seyhan Kaymakamı Mustafa Yavuz’u makamında ziyaret etti.
Elde edilen başarının önemine vurgu yapan Kaymakam Yavuz, spor tırmanışı branşında dereceye giren öğrencileri tebrik ederek başarılarının devamını diledi.
Genç sporcuların elde ettikleri başarıların kendilerini gururlandırdığını belirten Yavuz, “Sporcularımız ilçemizi ve ilimizi en iyi şekilde temsil ederek, bizlere büyük bir gurur yaşattılar. İnşallah öğrencilerimizin bu başarılar bundan sonrada katlanarak devam edecek. Bunun için de şimdiye kadar olduğu gibi bundan sonrada spora ve sporcuya gereken destekleri sunmaya devam edeceğiz.”