Ankaragücü - Fenerbahçe maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda?

TAKİP ET

Trendyol Süper Lig'in 4. haftasında MKE Ankaragücü ile Fenerbahçe arasında oynanacak maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda?

Süper Lig’in 4. haftasında MKE Ankaragücü ile Fenerbahçe bugün saat 21.45'te Eryaman Stadyumu'nda karşılaşacak. Mücadelede hakem Arda Kardeşler düdük çalacak. Kardeşler'in yardımcılıklarını Ceyhun Sesigüzel ve Volkan Ahmet Narinç yapacak.

ANKARAGÜCÜ - FENERBAHÇE MAÇI NE ZAMAN, SAAT KAÇTA VE HANGİ KANALDA CANLI YAYINLANACAK?

Ankaragücü - Fenerbahçe maçı 3 Eylül Pazar günü saat 21.45'te beIN Sports 1'de canlı yayınlanacak.

Süper Lig’in 4. haftasında MKE Ankaragücü ile Fenerbahçe, yarın saat 21.45’te Eryaman Stadyumu’nda karşılaşacak. Ligde oynadığı 2 maçta 6 puan alan Fenerbahçe, Avrupa kupalarında mücadele etmesi nedeniyle 3. haftayı maç yapmadan geçti. Ankara ekibi ise ligde henüz galibiyetle tanışamazken, oynadığı 3 maçta 2 puan topladı. Kanarya, Ankara’dan 3 puanla dönerek seriyi sürdürmek istiyor.

107. randevu

İki takım, Süper Lig tarihinde bugüne kadar 106 kez rakip oldu. Fenerbahçe 68 kez kazanırken, Ankaragücü ise 11 kez sahadan 3 puanla ayrıldı. 27 maçta ise taraflar eşitliği bozamadı. Kanarya'nın 198 golüne, Ankara ekibi 72 golle yanıt verdi. Geçtiğimiz sezon Ankara’da oynanan maçı 3-0 kazanan Fenerbahçe, Kadıköy’de ise 2-1’lik skorla galip geldi.

Fenerbahçe’den 8 maçta 8 galibiyet

Yeni sezona İsmail Kartal yönetiminde başlayan Fenerbahçe, UEFA Avrupa Konferans Ligi’nde 6, Süper Lig’de ise 2 maçta sahaya çıktı. Sarı-lacivertliler bu süreçte oynadığı 8 maçı da kazanmayı başardı.

Edin Dzeko ve Efkan Bekiroğlu

Fenerbahçe’nin yeni transferlerinden Edin Dzeko, Süper Lig’de 2 maçta da rakip fileleri havalandırdı. Bosna Hersekli forvet, 2 maçta 3 gol atarken, Avrupa kupalarında da 2 kez gol sevinci yaşadı. Ankaragücü’nde ise Efkan Bekiroğlu, ilk haftalarda attığı gollerle dikkatleri üzerine çekti. Takıma bu sezon katılan 27 yaşındaki futbolcu, 3 maçta da gol kaydetti.

 

ankaragücü - fenerbahçe maç kadrosu ankaragücü - fenerbahçe ankaragücü - fenerbahçe bilet satışı ne zaman Ankaragücü - Fenerbahçe canlı