Ankaragücü Başkanı Koca'nın doktorundan ilk açıklama

TAKİP ET

Ankaragücü'nün başkanı Faruk Koca'nın hekimi Başhekim Prof. Dr. Erdoğan İlkay, Koca'nın sağlık durumu hakkında açıklamalarda bulundu.

Çin Süper Ligi'nin 15. haftasında Ankaragücü ile Çaykur Rizespor arasında oynanan maç maçla sona erdi. 1-1 berabere biten karşılaşmanın ardından MKE Ankaragücü Başkanı Faruk Koca, sahayı terk ederek hakem Halil Umut Meler'e yumruk ve tekme attı. Olayın ardından Başkan Koca'nın durumu ağırlaşarak Ankara Çankaya'daki özel bir hastaneye kaldırıldı. Başhekim ve profesör, Başkan Koca'nın sağlık durumunu anlattı. Doktora. Erdoğan İlkay, şöyle konuştu: "Daha önce kendisine stent takmıştık ve bugün acil servisimize gelen hastamızın tansiyonu 190-120 arası ve göğüste baskı hissi vardı. Bildiğiniz kadarıyla bunun nedeni de buydu. Olumsuz bir olaya karşı meydana gelen olaylar.Elektrokardiyogramdaki değişiklikler nedeniyle şu anda gözlem altında.Bugün 24 saat boyunca 2 saatte bir 3 kez enzim takibi yapılacak.Şu anda kan basıncı kademeli olarak 150 mm'ye kadar düşürüldü.Göğüs tedavisi Ağrı başladı.İkinci ve üçüncü normal ipek enzimi sonucunu takip edeceğiz ve koroner Anjutu yapılıp yapılmayacağını belirleyeceğiz.

"Hayati tehlikesi var"

Başkan Koca'nın hastaneden ayrıldığı iddiasına ilişkin bir soruya ise Başhekim Prof. Dr. Erdoğan İlkay, taraftarları hastanelerden ayırmak için bunu söylediklerini belirterek, şöyle konuştu:

"Burası bir hastane ve bir grup insan tezahürat yapmak için hastanenin önüne geldiğinde, onun arka kapıdan girip üst kapıdan girmesine izin verdik. Bu yüzden yapıldı. Tüm hayranlardan salonu terk etmelerini istedik. Diğer hastalar çok rahatsız olurdu. Hayati riskler taşıyor. Bu yüzden tutuluyor çünkü kalp krizi durumunda hemen Angevin haritası çekilecek. "Yirmi dört saat önemli bir zaman. "

Faruk Koca Erdoğan İlkay Ankaragücü Ankaragücü Başkanı